Hvem er jeg?

Mit navn er Trine Ulnits Jensen (tidl. Møller). Musik har altid fyldt i mit liv. Som barn begyndte jeg tidligt at synge i børnekor og spille på el-orgel. Siden har jeg sunget mange år i kirkekor, og vejen er også gået forbi et gospelkor og et rytmisk acapella kor i et par år. Jeg har modtaget soloundervisning i klassisk sang i mange år, hvilket jeg stadig gør den dag i dag. At synge gør mig simpelthen så glad, og det giver mig en masse energi.
I 2004 begyndte jeg på Musikalsk Grundkursus (MGK) i Holstebro. Det gav en god, blandet musikalsk ballast, men efter to år med klassisk sang som linjefag på MGK, besluttede jeg, at jeg ville læse til lærer, hvilket jeg er i dag.
I ny og næ giver jeg en hjælpende hånd i min kirke, hvor jeg spiller og synger for til gudstjenesterne.

Inspirationen til sangene
Det er forskelligt fra person til person, hvordan vi oplever, Gud taler ind i vores liv. Nogen holder fx af en god prædiken i kirken, andre bliver fyldt på af en gåtur i Guds smukke natur. I mit kristenliv bliver jeg både inspireret og opmuntret, når andre deler trosoplevelser eller vidnesbyrd fra deres liv.
Der udover kan jeg opleve Guds nærvær – eller at han på en særlig måde “taler” til mig – gennem musik og sange. Ord i en sangtekst kan pludselig stå lysende klart for mig – og så har jeg fået lidt med på vejen til opmuntring eller opbygning.
Mine sange er blevet en kombination af disse to måder, hvorpå jeg bliver tanket op i min tro. Både gennem folks vidnesbyrd og gennem sange.

En aften med Musikalske Fortællinger
Af og til bliver jeg inviteret til at holde en aften om mine sange. Disse aftner holder jeg meget af.
I løbet af en aften (en times tid) når jeg at genfortælle flere beretninger fra Bibelen. Efter hver fortælling synger jeg den sang, der tilhører den enkelte beretning. Jeg krydrer også gerne forløbet med fællessange omhandlende de samme temaer, så vi alle får rørt sangstemmen.

Mest for voksne…
En aften med Musikalske Fortælinger er for voksne. Den samlede pakke af bibelfortællinger, refleksioner og perspektiveringer, samt sangene er målrettet og relevant for unge og voksne.
Man kan godt invitere mig til en familieaften, men så er konceptet lidt anderledes, hvilket vi i så fald kan tale nærmere om.

Det siges om aftnerne

“Trine arrangerede en veltilrettelagt aften i to dele. Hun involverede først børnene i sang og bibelfortællingen, hvor de alle fik rekvisitter og roller. I anden del for de voksne sang hun sikkert og smukt sine egne sange, der kastede et nutidigt og klart lys over bibelske personer. Tak for en god aften og et stærkt vidnesbyrd!”
Anita Hansen, Familieaften i Kolding IM
“Trine har en enestående evne til at gøre de gamle bibelske personer levende og nutidige gennem sine sangtekster og melodier, som hun synger og spiller så smukt”.
Lene Christensen, Sogneaften i Naur-Sir
Scroll til toppen